Sima departe de liniste

Hila Ovidiu

Scandalul Cristian Sima continua. Actionarii bursei sibiene au decis sa il dea in judecata pe fostul director general al Sibex. Si politistii sibieni urmaresc acest caz chiar daca pana acum nu au primit nicio plangere de la persoane fizice sau juridice pe numele lui Sima.

Cazul Cristian Sima pare sa fie departe de un final. In aceasta saptamana actionarii bursei sibiene au decis sa il actioneze in instanta pe fostul director general si presedinte al Consiliului de Administratie. Acestia au luat decizia chiar si in contextul in care la Sibex nu au existat prejudicii materilale. Mai mult, si politistii sibieni raman in alerta pe acest caz. Desi nu au primit inca un raport de la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare si nici vreo plangere de la persoane fizice sau juridice care sa fi fost pagubite de fostul director. Fostul director al bursei sibiene a fugit in Islamda dupa ce a pierdut banii clientilor care investeau prin firma sa de brokeraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parazapezi in zona Valari

Incepand din aceasta iarna pe drumul spre Paltinis vor fi montate parazapezi. Acestea vor proteja zona Valari pe o distanta de 2 kilomeri. Sibiul nu a mai avut sisteme antiviscol din 1990. Consiliul Judetean pune in aceasta iarna parazapezi in zona Valari pe drumul spre Paltinis. Acestea vor fi distribuite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro