Siguranta elevilor, asigurata de politistii sibieni

Hila Ovidiu

Politistii sibieni se pregatesc de scoala! Oamenii legii nu se intorc banci ci vegheaza la siguranta celor care frecventeaza orele de curs. Si parintii sunt invitati sa faca echipa cu politistii pentru siguranta celor mici.

Politistii rutieri se vor ocupa in special de asigurarea traficului la trecerile pentru pietoni amplasate in zona unitatilor de invatamant pentru a evita eventualele evenimente rutiere. Politistii de la proximitate vor derula actiuni cu caracter preventiv pentru a-i invata pe copii cum sa se fereasca de droguri, de anturaje dubioase sau de infractiuni cibernetice.

Pentru o mai mare siguranta a elevilor si parintii trebuie sa isi dea mana cu oamenii legii. Acestia trebuie sa ii invete pe cei mici regulile de circulatie pe drumurile publice atat atunci cand merg la scoala cat si in timpul liber si sa fie atenti la anturajul celor mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

10 milioane de lei pentru scolile din Sibiu

10 milioane de lei! Atat investeste primaria in unitatile de invatamantin acest an. Interventiile vor dura si dupa inceperea anului scolar in unele unitati de invatamant. Sunt gata lucrarile de reabilitare a fatadei si acoperisului la Scoala 8, reparatiile de la acoperisul atelierelor Colegiului Independenta, lucrarile de instalatii, apa, electricitate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro