Sibiul, un imens santier

Hila Ovidiu

Sibiul s-a transformat intr-un adevarat santier. Se lucreaza pe aproximativ 20 de strazi. In ritm alert se intervine si pentru constructia podului peste Cibin respectiv a Viaductului Kogalniceanu.

imagesCea mai mare lucrare derulata in momentul de fata in municipiul Sibiu este constructia viaductului Mihail Kogalniceanu. Este si cea mai scumpa. In momentul de fata se intervine pentru turnarea placilor de beton peste care urmeaza sa fie asternut asfaltul. Pe sectiunea centrala a podului se intervine deja pentru amenajarea trotuarelor. Cea de-a doua mare lucrare din oras este constructia podului peste Cibin. Se lucreaza intens la picioarele podului, pe ambele maluri. S-a dat comanda pentru structura metalica a podului. Aceasta va fi realizata in tara noastra, la o fabrica din Pitesti. Va ajunge la Sibiu in cea de-a doua parte a lunii mai. In ceea ce priveste retelele, cei de la gaz intervin pe Ana Ipatescu, Verzariei si Stefan Luchian. Din cursul acestei zile au inceput si lucrarile pentru repararea trotuarelor. Primele strazi pe care au loc interventii sunt Alba Iulia, Strandului, Dumbravii, Mihai Viteazu si Targu Fanului. Tot de joi au inceput si lucrarile de reparare a gropilor din carosabil pe Viitorului. In zona Lupeni – Terezian se intervine pentru reparatii la carosabil in urma interventiilor celor de la apa si canalizare. In ceea ce priveste lucrarile mari la strazi, pe Otelarilor sapatura generala este aproape gata si se intervine pentru asternerea unui strat special cu menirea de a stabiliza solul inainte de a fi asternuta noua structura rutiera. In aceeasi zona, pe Macaralei intervin retelistii. Pe Calea Gusteritei se lucreza intens la reteaua de apa. Primul tronson intrat in lucru este cel cuprins intre centura ocolitoare si strada Ana Ipatescu. La reteaua de alimentare cu apa se lucreaza pe Magheranului. Pe Traian Demetrescu se intervine pentru sapatura generala pe tronsonul cuprins intre Mihail Kogalniceanu si Campului. Pe Timisoara lucrarile la reteaua de apa si canalizare sunt gata si se intervine pentru structura rutiera. La reteaua de canalizare au loc lucrari si pe strada Plugarilor. La fel si pe Strugurilor, iar pe Gutuilor deja se lucreaza la amenajarea carosabilului si a trotuarelor. Pe Deva si Kiev se asterne asfalt. Pe Coposu au loc lucrari pentru remedierea defectelor aparute in asfalt dupa amenajarea unei noi conducte de canalizare iar pe Calea Cisnadiei constructorul a fost obligat sa remedieze defectele aparute in carosabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

60% dintre romani au risc de insuficienta cardiaca

Insuficienta cardiaca omoara mai multi oameni decat cancerul. Si asta pentru ca romanii nu se prezinta la medic decat in ultima faza. Boala apare pe fondul obezitatii, lipsei de miscare sau a stress-ului. Insuficienta cardiaca se traduce practic prin afectarea structurii si funciei inimii ducand la incapacitatea acesteia de a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro