Sibiul „racoleaza” turisti din Stuttgart si Viena

Hila Ovidiu

Sibiul participa in perioada urmatoare la doua mari targuri de turism. Primul dintre ele este cel de la Viena. Va avea loc din 15 sipana in 18 ianuarie. Cel de-al doilea este Targul din Stuttgart ce va tine pana in 25 ianuarie.

sibiuDe la Targul din Viena cei interesati vor putea afla informatii despre modalitatile de transport pana la Sibiu, obiectivele turistice sau evenimentele culturale din fiecare luna a anului. La Targul de la Stuttgart Romania este tara partenera asa ca se va bucura de o pozitie privilegiata a standului. Ambele targuri se adreseaza atat tur-operatorilor cat si publicului larg. Sibiul a fost la mare cautare anul trecut printre turisti indiferent ca au fost romani sau straini. Cele doua centre de informare ale municipalitatii au fost vizitate de mai bine de 31 de mii de turisti. Dintre acestia 27 la suta au fost germani. Pe locul 2 in topul numarului de turisti se numara romanii, 22 de procente din numarul total de vizitatori care au solicitat informatii la centrele de informare pentru turisti. Aproape 9 la suta au fost spanioli si cam 7 la suta francezi. Au mai venit sa descopere Sibiul si turisti din Austria, Belgia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Ungaria, Canada, Israel, Japonia, SUA, Australia si China. Numarul turistilor care au apelat la centrele de informare si implicit numarul vizitatorilor orasului a crescut cu 13 procente fata de anul precedent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Risc de avalansa

Atentie turisti!!! E risc de avalansa in Muntii Fagaras. Nu va aventurati pe trasee necunoscute si nu urcati la altitudini mai mari decat cele impuse de informarile salvamontistilor. Precipitatiile mixte din ultimele saptamani, cresterea temperaturilor din timpul zilei si scaderea lor brusca noaptea au urcat riscul de avalansa la un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro