Sibiul pe locul 8

Hila Ovidiu

Sibiul este un oras unde sa vii si sa nu mai pleci. Si nu o spunem noi ci cei de la revista americana Forbes. Acestia au plasat orasul nostru pe locul 8 intr-un top al celor frumoase locatii din Europa.

Numele Sibiului apare tot mai des pe buzele strainilor. Fie ca au auvzit ca a fost in 2007 capitala culturala, fie ca si-au luat bilet pentru un concediu aici, fie ca vin sa ia parte la vreun festival anume, oamenii pleaca de pe meleagurile noastre cu un sentiment mai mult decat placut. Asa ca din vorba in vorba, numele orasului de pe Cibin s-a facut cunoscut si chiar apreciat pana in Statele Unite ale Americii. Intr-un top al celor mai frumoase destinatii europene orasul nostru a obtinut un fruntas loc 8. topul a fost realizat de catre celebra revista americana Forbes. Pe primul loc in celebrul top al destinatiilor in care oricine poate sa plece in concediu si mai apoi sa isi doreasca sa ramana acolo primul loc este orcupat de Gaiole Chianti, Italia, locul doi a fost adjudecat de catre Saint-Rémy-de-Provence, Franţa, cea de-a treia treapata a podiumului revine orasului Copenhaga din Danemarca, pe locul 4 se afla Insula Kefalonia, Grecia, in timp ce la jumatatea topului se situeaza Ljubljana din Slovenia. Topul continua cu Burford, Anglia, Budapesta, Ungaria si se ajunge la locul 8 cel destinat Sibiului. Dupa noi, alte doua destinatii in care se poate trai idilic sunt Roma din Italia si zona Deia pe insula Majorca.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestat pentru viol

A preimit ce a meritat. Vorbim despre un barbat care in urma cu cativa ani a fost acuzat de viol. Acesta va savarsi 3 ani si 4 luni de inchisoare pentru fapta sa. In urma cu 2 ani de zile a violat o tanara de doar 14 ani. Fata alaturi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro