Sibiul infloreste

Hila Ovidiu

Apropierea verii trasnsforma Sibiul intr-o gradina botanica. In aceasta perioada au fost plantate aproximativ 60 de mii de plante anuale. De asemenea tot in aceasta perioada vor fi ornati stalpii de electricitate cu 6500 de ghivece cu muscate.

Sibiul isi imbraca deja hainele de vara. De la incepututl saptamanii a inceput plantarea florilor anulale, a celor din ghivecele de pe stalpi si au fost pornite toate fantanile arteziene din oras. De asemenea acolo unde a foat cazul acestea au fost reparate. Tot in aceasta perioada au fost incheiate si contractele pentru locuri de joaca si reparatii fantani asteziene. Fir a care se va ingriji de locurile de joaca va avea de munca in Parcul Sub Arini, Parcul Tineretului, Valea Sapunului, Pacrcu Cristianului, dar si parculetele de cartier construite in ultima perioada. Valoarea contractului este de 48.950,00 lei, cu valabilitate până la data de 30.10.2012. Reparatia intretinerea si igienizarea artezienelor a fost oferita unei societati comerciale care pentru serviciile prestate va incasa mai bine de 27 de mii de lei. Si asta in afara de banii pe care i-a inghitit repararea fantanii din Parcul Tineretului. Aceasta a fost placata pe exterior, iar lucrarile au costat cu 125 de lei mai mult decat intregul contract de intretinere a artezienelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Print in marginime

Vizita regala in Marginimea Sibiului! Printul Edward, Duce de Kent, si fiul sau George, Lord de St. Andrews, au vizitat satul Sibiel. Oaspetii au fost asteptati cu branza, slanina, piftelute, carnati, ciorba de vacuta si sarmale. Acesata a fost prima vizita in sat a unor reprezentanti din familia regala britanica, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro