Sibiul frumos cu munca se tine!

Hila Ovidiu

Nici nu a trecut toamna, ca Sibiu se si pregateste sa imbrace hainele de primavara. Angajatii municipalitatii responsabili cu infrumusetarea zonelor verzi planteaza deja arborii si florile care vor colora orasul din primavara.

Timp de 2 luni de zile angajatii de la Spatii Verzi vor munci la foc continuu. Acestia pregatesc orasul pentru primavara viitoare. In aceasta perioada sunt curatate parcurile, sunt toaletati copacii si se planteaza flori si arbori.
Pentru ca orasul sa arate frumos inca de la primele raze de soare ale primaverii in octombrie si noiembrie angajatii municipalitatii vor planta 35 de mii de panselute si alte plante bienale, vor infrumuseta parcurile cu 35 de mii de bulbi de lalele care vor inflori in primavara, vor planta in zonele verzi deja amenajate 1200 de plante perene si vor intregi tabloul cu 300 de tei, magnolii sau ulmi.
Majoritatea plantelor sunt produse in serele proprii asa ca au un cost sub pretul pietei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gabriel Bebeselea, recunoscut international

Gabriel Bebeselea este din aceasta saptamana unul dintre dirijorii recunoscuti ai lumii. Tocmai s-a intors cu marele premiu obtinut la un concurs international. Tot de saptamana aceasta si-a si reluat locul la pupitrul Filarmonicii de Stat Sibiu in noua stagiune. Sibiul da primul dirijor recunoscut international din Romania. Gabriel Bebeselea, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro