Sibiul dupa Summit

 Dupa intensitatea evenimentelor din ultimele 2 zile, viata Sibiului a revenit de vineri la normal. Strazile din centru au fost redate in totalitate traficului, politistii au disparut din intersectii, la fel si lunetistii de pe cladiri. In centru se sterg ultimele “urme” ale evenimentului iar in oras, majoritatea semafoarelor au fost puse in functiune.

Odata cu incheierea Summitului, Sibiul a revenit la normal. Drumurile au fost eliberate, politistii au disparut ca prin minune, ici si colo abia daca se mai zareste cate o masina a oamenilor legii si aceea trece grabita si discreta in acelasi timp parca sa nu deranjeze pe nimeni, lunetistii zariti joi pe mai toate cladirile emblematice ale orasului s-au evaporat si ei, ba mai mult nici macar balizele de delimitare a culoarului destinat oficialitatilor a disparut.

Singurele semne care mai arata ca prin oras a avut loc ceva important sunt semaforul de pe Mihai Viteazu pe care cei care se ocupa de controlul traficului au uitat sa il mai porneasca. Aici pietonii au avut ceva bataie de cap cu traversatul in sensul ca au fost nevoiti sa astepte. Nu toti soferii au fost dispusi sa isi piarda demarajul obtinut pe portiunea dintre iesirea din giratoriul din Piata Aurel Vlaicu si cel dintre prima trecere de pietoni.

Un alt semn ca in Sibiu a avut loc un eveniment important este prezenta inca a “portii” de acces spre pietonala Balcescu. Imediat dupa incheierea marelui eveniment cei care au in zona terase s-au si grabit sa repuna mobilierul inapoi in strada.

In Piata Mare inca mai pot fi zarite scena pe care a avut loc joi seara megaspectacolul oferit de catre Delia si Junii Sibiului dar si “aleea” cu covor rosu pe care au fost primiti oaspetii europeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Donald Tusk, indragostit de Sibiu

Summitul de joi de la Sibiu a aratat intregii lumi fata frumoasa a tarii noastre. Marii lideri europeni veniti aiai centru a a semna “Declaratia de la Sibiu” au fost fascinati de frumusetea orasului de pe Cibin. Cel care a facut deliciul romanilor a fost insa Donald Tusk, presedintele Consiliului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro