Sibiul, Capitala Reciclarii Inteligente

Hila Ovidiu

Sibiul poate deveni Capitala Reciclarii Inteligente. Cel mai puternic reciclator privat din România, susține reciclarea inteligentă ca abordare modernă în sistemul de gestionare a deseurilor, iar déjà Sibiul se inscrie pe harta europeana a reciclarii inteligente.

rPrintr-o investiție de anvergură în infrastructura de colectare a municipiul Brașov, compania privata anunță inaugurarea, în premieră la Brașov, a celui mai modern sistem de preluare separată a deșeurilor existent la ora actuală în România. Si Sibiul s-a bucurat de inaugurarea unui centru de colectare in zona centrelor comerciale din Selimbar. Acest sistem inteligent de colectare poate prelua peste 10 tipuri de ambalaje, hârtie și carton, precum și echipamente electrice și electronice, recompensându-i pe cei care aduc deșeuri cu bonuri de reducere la cumpărături în incinta unui centru commercial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Provizii de la CARP

Din pensia lor mica mai toti pensionarii din Sibiu se lupta in aceasta perioada sa isi faca macar cateva conserve pentru iarna. Dulceturi sau muraturi, toate topesc bruma financiara a batranilor. Norocul lor este ca o parte dintre produse le pot cumpara la preturi fara adaos comercial de la magazinul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro