Sibiul, Capitala Culturala doar in centru

Hila Ovidiu

Caini amarati ce-si fac veacul la colt de strada, utilaje agricole parcate in mijlocul drumului, strazi neasfaltate si canalizare demna de Evul Mediu… pare un peisaj rupt dintr-un sat uitat de lume, insa nu este deloc asa. Vorbim despre zona Gusterita, locul in care parca Sibiul nu s-ar afla in anul 2012 si nici nu ar fi fost vreodata Capitala Culturala Europeana.

Nu se mai poate”. Asta spuneau doi sibieni in fata alesilor locali cu nu prea multa vreme in urma vorbind despre Gusterita, cartierul in care locuiesc. Oamenii descriau zona ca fiind una desprinsa parca din peisajele rustice medievale nicidecum din Sibiul lui 2012. Nevenindu-ne sa credem parca spusele sibienilor, ne-am deplasat pana acolo. Ce am gasit??? Drumuri prafuite, caini ce isi fac veacul pe sub vreo remorca parcata in mijloc de strada sau tractoare care se plimba prin ATENTIE!!! oras, mai ceva ca pe vremea cand existau cooperativele comuniste. Imaginile vorbesc insa de la sine….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consumati alcool cu moderatie

De 1 Mai toti sibienii vbiseaza la un singur lucru: distractie. Insa, in buna traditie romaneasca, alcoolul este de obicei nelipsit de la orice petrecere sau gratar. Iar oameni care consuma alcool, devin foarte usor iritabili si recurg la violenta. Politistii fac apel catre sibieni sa bea cu masura si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro