Sibiul- Burg Medieval

Hila Ovidiu

Sibiul de alta data vazut in imagini. Asta propune expozitia “Sibiul- Burg Medieval” gazduita de catre Centrul de Informare pentru Turisti al Primariei. Sute de vederi si documente mai vechi de 200 de ani prezinta o mare parte dintre cladirile orasului care nu mai exista sau nu mai arata la fel in momentul de fata.

Sibiul ca burg medieval este tema expozitiei pe care o gazduieste in aceste zile Centrul de informare turistica al Primariei. Aici sunt expise sute de carti postale, vederi si scrisori ce prezinta orasul nostru si cateva zone ale judetului in ipostaze cunosctue poate doar de bunicii si strabunicii nostri. Expozitia prezinta vederi ce ilustreaza Sibiul in perioada 1750-1876, statiunea Ocna Sibiului, Sibiul anului 1940 si multe alte documente care au circulat in urma cu sute de ani in zona. Vederile prezinta o istorie a Sibiului asa cum a aratat el candva dar si cum arata acum. Sunt prezentate cladiri care nu mai exista. Expozitia mai poate fi vizitata pana in data de 7 septembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Orfanii, la mare

Copiii de la Centrul de Plasament din Orlat au primit cadouri. La ei a ajuns o echipa din cadrul  Departamentului Social al Arhiepiscopiei Sibiului. Atat cei mici, cat si cei mai mari au primit rechizite, dar si multe dulciuri, care cu siguranta  le vor indulci zilele de sfarsit de vacanta. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro