Sibiu – Verificări la Slimnic

stiri redactie

În urma deciziei Grupului de Suport Tehnic pentru Gestionarea Situațiilor e Urgență generate de epidemii de a efectua verificări în localitatea Slimnic, vă informăm că în cursul serii de 2 septembrie a.c. au avut loc verificări în echipe mixte de control.

Un efectiv de 7 de polițiști din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră au fost angrenați în acțiuni punctuale de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă. Cu această ocazie, au fost verificate 36 de persoane și 1 societate comercială cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 21 de  mijloace de transport. Pe linie rutieră, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 335 de lei.

În ceea ce privește acțiunile de verificare efectuate de ITM Sibiu, aceste s-au făcut în cadrul unei societăți, fără a fi identificate nereguli.

Reprezentanții DSVSA Sibiu a verificat o unitate de alimentație publică și una de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare fără a fi aplicate sancțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - ATENȚIE ÎN TRAFIC! COD GALBEN DE INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ACCENTUATĂ

Dată fiind avertizarea COD GALBEN emisă de ANM cu privire la fenomene de instabilitate atmosferică accentuată manifestată în cursul acestei zile prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină, le recomandăm participanților la trafic să manifeste prudență și atenție sporită […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro