SIBIU – Teatrul Gong își caută „Micul Prinț”

stiri redactie

Fii parte din poveste! Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu organizează casting pentru rolul principal din spectacolul MICUL PRINȚ după Antoine de Saint-Exupéry, în regia lui Bobi Pricop. Acest apel pentru selecție se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 9 ani, înscriși la o unitate de învățământ acreditată pe raza municipiului Sibiu.

Proba pentru acest rol constă într-o înregistrare (audio-video) cu un fragment la alegere din povestea Micului Prinț. Filmarea va avea un cadru general, cu o durată de 120 secunde și va fi însoțită de numele copilului, trei fotografii recente ale acestuia (față și profil) și datele de contact ale unuia dintre părinți/tutorele legal.

Înscrierile la casting se fac online prin completarea fișei de înscrieri sau prin e-mail la proiecte@teatrulgong.ro, până cel târziu în data de 12 august 2020.

Repetițiile pentru acest spectacol au loc în perioada 17 august – 4 octombrie 2020.

*) fișa de înscriere: https://bit.ly/33lRa8j

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Update: Trei argeșeni au fost arestați, sunt cercetați pentru furt calificat

Cei trei argeșeni, bănuiți că, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 03,30, ar fi pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, de unde ar fi sustras un seif în care se afla suma de 6.200 de lei, au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro