SIBIU – Situaţia Covid 19, la nivelul judeţului

stiri redactie

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 654 de persoane (dintre care 609 adulți și 45copii).Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 489de persoane, iar 52persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De asemenea un număr total de 4 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externat, până în prezent.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 785persoane izolateși 16persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 99de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de43 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 102de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de 30 iunie, polițiștii sibieni au verificat 915 persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Efectivele Poliției Locale au verificat 200 de persoane și au aplicat o sancțiune contravențională cu avertisment unei persoane pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție, în mijlocul de transport în comun, pe toată durata călătoriei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Situația contestațiilor depuse la nivelul centrelor de examen de Bacalaureat din județul Sibiu

Astăzi, 01.07.2020, la ora 12.00 s-a finalizat etapa de depunere a contestațiilor pentru rezultatele obținute de elevi la examenul național de Bacalaureat, sesiune iunie-iulie 2020, la nivelul celor 24 de centre de examen din județul Sibiu. Centralizarea după depunerea contestațiilor de către elevi este următoarea: Disciplina Număr contestații Limba și […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro