SIBIU – Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi la Axente Sever

stiri redactie

Delgaz Grid informează că pentru execuția unor lucrări în sistemul de transport, de către compania Transgaz, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în localitatea Axente Sever, din județul Sibiu, joi, 28 mai, între orele 10 și 13.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 3 persoane, la o fabrică

În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul unei fabrici ce produce piese și accesorii pentru autovehicule, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 3 persoane, angajați ai acesteia. Ca urmare a acestui fapt, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică. Din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro