SIBIU – Ritm susținut pe șantierul noii baze de salvare SALVAMONT din Păltiniș!

stiri redactie

Consiliul Județean Sibiu a reluat lucrările de execuție pentru construirea noii baze Salvamont din stațiunea Păltiniș, începând cu 1 mai, dată de la care temperaturile din această zonă montană, au permis acest lucru.
În cursul zilei de marți, 30 iunie 2020, au fost executate lucrări de armare, cofrare, betonare fundații izolate si cuzineți din beton armat monolit, lucrări care fac parte din subsolul clădirii.
Investiția este realizată de către Asocierea Total Nsa Ag Construct SRL – Pro Hart Group SRL și va fi finalizată la sfârșitul anului viitor.
În cadrul bazei Salvamont din stațiunea Păltiniș se va putea acorda turiștilor un prim ajutor calificat, ca într-o stațiune turistică de nivel european, iar timpul de răspuns al salvamontiștilor la intervenții se va reduce considerabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

NAŢIONAL - Situaţia Covid 19

Până astăzi, 1 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 27.296 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.749 au fost externate, dintre care 19.314 pacienți vindecați și 1.435 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.Numărul de cazuri confirmate, pe județe, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro