SIBIU – Reținuți și cercetați penal pentru furt calificat şi neînțelegeri soldate cu acte de violență

stiri redactie

Reținuți și cercetați penal pentru furt calificat

La data de 15 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au reținut doi bărbați, în vârstă de 18, respectiv 20 de ani, domiciliați în localitatea Târnava, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cei doi sunt bănuiți că, în noaptea de 12/13 martie a.c., ar fi pătruns în anexa unei locuințe din localitatea de domiciliu, de unde ar fi sustras un motocultor și o prășitoare, în valoare de 2.500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat de către polițiști în totalitate.

La data de 15 martie a.c., cei doi tineri au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Neînțelegeri soldate cu acte de violență

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut trei bărbați, în vârstă de 21, 22, respectiv 24 de ani, domiciliați în Brateiu, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv lovire sau alte violențe.

În fapt, pe fondul unor neînțelegeri generate de executarea unor lucrări de săpare a unei fântâni, la data de 15 martie a.c., în jurul orei 13,30, cei trei bărbați, în timp ce se aflau într-un autoturism condus de către cel în vârstă de 24 de ani, ar fi urmărit în trafic, pe raza municipiului Mediaș, o autoutilitară în care se aflau cinci bărbați. Pe strada Ștefan Octavian Iosif, șoferul autoturismului ar fi efectuat o depășire și ar fi blocat autoutilitara, intrând în coliziune cu aceasta.

Imediat după producerea evenimentului rutier, cei trei ocupanți ai autoturismului au coborât din mașină și i-ar fi agresat pe bărbații din autoutilitară, folosindu-se de obiecte ascuțite. De asemenea, cei trei ar fi spart și parbrizul autoutilitarei.

Nicio persoană nu a necesitat intervenție medicală.

Cei cinci bărbați agresați au între 18 și 44 de ani și sunt domiciliați în județul Ilfov.

Față de cei trei presupuși agresori s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - SITUAȚIA PERSOANELOR VACCINATE ÎMPOTRIVA COVID-19 ÎN DATA DE 15 MARTIE 2021 LA NIVELUL JUDEȚULUI SIBIU

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 47.286 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I și etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 în România. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 32.007 persoane […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro