SIBIU – Rețea nouă de apă potabilă pe strada Podului din Sibiu

stiri redactie

Apa Canal Sibiu SA anunță că miercuri, 01.07.2020, între orele 08.00 – 16.00, vor avea loc lucrări de cuplare a unui tronson al noii  rețele de distribuție a apei PE 315 de pe strada Podului, secțiunea cuprinsă între strada Vasile Pârvan și str. Pinului, în  lungime de cca 800 m.

            Pe perioada lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei potabile pe strada Podului, între podul de peste Cibin și str. V. Pârvan,pentru  imobilele existente pe partea stângă a străzii (numerele fără soț), dar și pentru imobilele cu numerele 2,4, 6, 8 și 10.

            Abonații din zona menționată sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. În funcție de solicitări, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în zona intersecției străzilor Podului /Oltețului.

            Lucrările sunt executate de firma Universal Business în cadrul contractului de înlocuire a rețelelor de apăde pe strada Podului, finanțat de Apă Canal Sibiu SA.

            Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 650 de persoane

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 650 de persoane (dintre care 605 adulți și 45copii).Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 484de persoane, iar 52persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro