SIBIU – Restricții în trafic pentru lucrări importante de infrastructură pe Calea Cisnădiei și str. Podului

stiri redactie

Restricții pe Calea Cisnădiei, în zona sensului giratoriu cu strada Gh. Dima. De vineri, 10 iulie, ora 22 și până sâmbătă, 11 iulie, ora 5, sensul giratoriu de la intersecția Căii Cisnădiei și str. Gh. Dima va fi închis traficului pentru frezarea asfaltului vechi.

Reamintim că strada Calea Cisnădiei este în prezent în lucru pe porțiunea dintre strada Gh. Dima și ieșirea din municipiu pentru lărgirea carosabilului, o investiție care are ca scop fluidizarea traficului în această zonă aglomerată. Până în prezent s-au efectuat lucrări pe tronsonul dintre str. Siretului și str. Arieșului, efectuându-se săpăturile, reconfigurarea carosabilului, așezarea bordurilor pe noua poziție, modernizarea canalului pluvial și racordarea la acesta a blocurilor din zonă, iar în prezent se lucrează la crearea canalizației subterane pentru coborârea ulterioară a cablurilor suspendate.

Lucrările continuă și pe strada Podului, cu un nou tronson. Pentru a avansa mai repede cu această lucrare constructorul începe de luni, 13 iulie lucrul pe un al treilea tronson, cel dintre Calea Gușteriței și strada Oltețului. Pentru aceasta, traficul va fi restrâns în primă fază pe o singură bandă și se va circula alternativ pe cele două sensuri.

Modernizarea străzii Podului include lucrări ample la rețelele de apă și canalizare, dar și la drum și trotuare. Până în prezent SC Apă Canal a lucrat la rețelele de utilități pe tronsonul dintre strada Pinului și fabrica de cărămidă, iar pe tronsonul dintre ieșirea spre Agnita și fabrica de cărămidă Primăria Sibiu a lucrat și la utilități și la drum.

Prin urmare, șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită și să ocolească pe cât posibil aceste zone în care se lucrează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Acţiuni ale IJP

Acțiune fulger pentru depistarea vitezomanilor și creșterea responsabilității în trafic a conducătorilor auto La nivelul Judeţului Sibiu, în primul semestrul  al anului 2020, viteza excesivă sau neadaptată se menține pe primul loc în topul ”negru” al cauzelor generatoare de  accidente rutiere soldate cu consecințe grave, după ce a condus la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro