SIBIU – Raport epidemiologic

stiri redactie

Vă informăm că în ceea ce privește situația epidemiologică în cadrul societății producătoare de vase emailate, unde a fost declarat focar de infecție, în urma raportului anchetei epidemiologice, Direcția de Sănătate Publică a identificat un număr total de 9 cazuri pozitive.

Pentru fiecare caz în parte a fost demarată o anchetă epidemiologică, fiind identificați în total un număr de 26 de contacți de serviciu și 8 contacți de familie, contacți direcți și 34 de contacți de familie ai contacților de serviciu.

În ceea ce privește măsurile dispuse de DSP Sibiu, în cadrul societății, s-a luat legătura cu reprezentanții societății pentru a lua toate măsurile necesare limitării extinderii infecției, li s-a recomandat tuturor angajaților să îți monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie iar în situația în care apar simptome să apeleze numărul de urgență 112, pentru a fi transportați la spital pentru investigații si tratament de specialitate. De asemenea s-a făcut dezinfecția spațiului de lucru și s-au aplicat cu rigoare măsurile de prevenire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Folclorul internaţional revine în Piaţa Mare, prin Festivalul „Cântecele Munților” 2020

Trei spectacole sunt programate în acest week-end în centrul istoric al Sibiului, la cea de-a 45-a ediție a Festivalului Internaţional de Folclor „Cântecele Munților”. Locurile disponibile pentru aceste spectacole au fost epuizate. Festivalul „Cântecele Munților” este organizat de Consiliul Județean Sibiu și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro