SIBIU – Primăria Sibiu desfășoară o nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor

stiri redactie

Începând de azi, 22 iulie, Serviciul de Salubrizare din cadrul Primăriei Sibiu, prin firma contractată , realizează o nouă campanie de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor de pe domeniul public al municipiului.
Acțiunea se desfășoară în parcuri, spații verzi, în zonele de blocuri, pe malurile râurilor și pârâurilor, în spațiile verzi ale unităților de învățământ, în Cimitirul municipal și Grădina Zoologică. Substanța folosită – Cymina Ultra este avizată de Ministerul Sănătății și nu prezintă pericol pentru populație. Totuși, persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. În situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile, acțiunea va fi reprogramată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Accident de circulaţie. Conform IJP, 4 persoane au decedat - VIDEO - ACTUALIZARE

11:39 – Trafic normal, reluat in ambele directii. Ansamblul rutier a fost condus de catre un barbat in varsta de 48 de ani, din Medias, jud. Sibiu, iar al doilea SUV, de catre un hunedorean in varsta de 51 de ani. Victimele accidentului rutier sunt doua cupluri sot – sotie:Barbat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro