Sibiu – Modificări în delimitarea secțiilor de votare nr.9 și nr.15, din cartierul Terezian și respectiv Țiglari

stiri redactie

Primăria Sibiu a actualizat delimitarea celor 106 secții de votare din municipiul Sibiu, fiind operată o modificare importantă pentru echilibrarea numărului de alegători care votează în două dintre secții, în vederea eficientizării procesului de votare.

Astfel, delimitarea secției nr. 9 și a secției nr. 15, din cartierul Terezian și respectiv Țiglari, a fost modificată. La secția de votare nr. 9 amenajată în incinta Liceului Tehnologic Construcții și Arhitectură „Carol I”, de pe strada Pedagogilor nr.7 se depășea numărul de maxim de 2.000 de alegători care pot fi arondați unei secții și, astfel, cetățenii care locuiesc pe următoarele străzi au fost mutați de la această secție la secția nr. 15, amenajată la Școala gimnazială nr.23, de pe strada Oslo nr.2A: Mozaicului, Cuprului, Granitului, Varului, Cuarțului și Coralului. Prin urmare, un număr de 236 sibieni de pe străzile enumerate, care până acum au votat la Secția nr.9, își vor exercita dreptul de vot la alegerile locale din acest an la Secția de votare nr.15.

Pentru a verifica secția la care sunteți arondat, vă rugăm consultați tabelul: https://www.sibiu.ro/ro2/pdf/2020/Dispozitia_nr.1497_14_09_2020.pdf. De asemenea, sibienii care nu utilizează mijloacele electronice, pot consulta delimitarea secțiilor la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare sau afișele care vor fi amplasate la intrarea în secțiile de votare.

Mai multe informații despre organizarea alegerilor locale din data de 27 septembrie puteți găsi pe site-ul Primăriei Sibiu, www.sibiu.ro, la secțiunea ALEGERI 2020: https://www.sibiu.ro/index.php/alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Târgul Frumos. Ceramic. Folositor, ediția de toamnăUn altfel de târg al olarilor în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, organizează în perioada 18-20 septembrie 2020, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, ediția de toamnă a Târgului Frumos. Ceramic. Folositor. Pe parcursul a trei zile, 26 meșteri olari din Sibiu, Nocrich, județul Sibiu, Marghita, județul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro