Sibiu – Lucrări la rețeaua de canalizare de pe strada Podului. Șoferii sunt rugați să acorde atenție sporită în trafic

stiri redactie

Timp de două luni de zile, printr-un contract derulat cu firma BIT DAR CONS SRL, Apă Canal Sibiu va înlocui rețeaua principală de canalizare menajeră DN 300 pe strada Podului, pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu străzile Pinului și Smârdan, segment ce măsoară aproximativ 500 ml. De asemenea, va fi executată racordarea la noua rețea a imobilelor de pe acest tronson de stradă.

            Pe fondul desfășurăriilucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare , Apă Canal Sibiu SA roagă toți participanții la trafic să respecte restricțiile de viteză și indicatoarele de avertizare montate în zonă si recomandă acestora, ca pe perioada lucrărilor, să evite zona afectată, având în vedere întreruperile de circulație ce au loc de luni până sâmbătă , între orele 08.00 – 17.00.

            Apă Canal SA Sibiu își cere scuze participanțilorla trafic cât și locuitorilor din zona afectată pentru disconfortul generat de lucrări, la finalul cărora infrastructura de canalizare va putea funcționa la parametrii optimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Viața unei femei a fost în pericol în urma unei oale uitate pe foc

În cursul nopții, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost alertați de fiul femeii care venea spre casă și a observat fum gros ieșind din garsoniera situată la etajul I al unui bloc din municipiul Sibiu, str. Râului. La fața locului s-au mobilizat în cel mai scurt timp 3 autospeciale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro