Sibiu – Lucrări la rețeaua de apă cu afectarea furnizării pe patru străzi din cartierul Gușterița

stiri redactie

Apă Canal Sibiu anunță că joi, 1 octombrie ac, în intervalul 09,00 – 13,00, vor avea loc lucrări la rețeaua de apă de pe strada Podului, cu afectarea furnizării pentru consumatorii de pe următoarele străzi: Podului (între Pinului și firma Wienerberger), Pinului, Macazului și Drum Nou.

            Lucrările sunt executate de firma Universal Business în cadrul contractului de înlocuire a rețelelor de apă ale străzii Podului, derulat și finanțat de Apă Canal Sibiu SA.

            Abonații de pe străzile menționate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă.

            În funcție de solicitări, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ca va staționa în zona intersecției str. Podului cu str. Pinului.

            La reluarea furnizării este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

            Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 0800.820.220.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Evoluţia Covid 19 în judeţ

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 2191de persoane (dintre care 2060 adulți și 131copii).Până la data curentăau fost vindecate 1557de persoane, iar116persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. În ultimele 24 de ore, la nivelul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro