Sibiu – Lucrări de cuplare a conductei de apă potabilă de pe str. Podului, cu afectarea furnizării în Zona Industrială Est

stiri redactie

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că marti, 29.09.2020, în intervalul orar 08.00  – 20.00, vor avea loc lucrări de cuplare a unui tronson  de retea apă potabilă PE 315, în lungime de 1km,  pe str. Podului , în Zona Industrială Est.

            Pe perioada lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru pentru societățile Wienerberger, Tondach, PIM – Tăbăcărie și se vor înregistra scăderi importante de presiune pentru restul firmelor din Zona Industrială Est: Total NSA, SCANDIA, KUKA etc.

            Lucrările sunt executate de firma Universal Bussines în cadrul contractului de înlocuire a rețelelor de apă ale străzii Podului, derulat și finanțat de Apă Canal Sibiu SA.

            În funcție de solicitări, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce poate fi solicitată prin Dispecerat.

            La reluarea furnizării este posibil ca apa să fie ușor tulbure.

            Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 0800.820.220.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Covid 19, la nivel de localităţi

Vă informăm că la data de astăzi, 28 septembrie a.c. în județul Sibiu sunt active un număr de 279de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, distribuite conform tabelului de mai jos pe raza Unităților Administrativ Teritoriale ale județului Sibiu. MUNICIPIUL SIBIU 157 MUNICIPIUL MEDIAS 10 ORAS AGNITA 7 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro