SIBIU – Închideri ale circulației pe cinci străzi pentru execuția lucrărilor de modernizare

stiri redactie

Lucrările pentru modernizarea și reabilitarea străzilor din oraș continuă, pentru unele dintre acestea fiind necesară închiderea circulației. Comisia de Circulație a aprobat, la solicitarea constructorilor, închiderea mai multor străzi din Sibiu în următoarea perioadă.

În cartierul Ștrand continuă lucrările de modernizare, iar în acest context se vor închide total circulației:
strada Doljului, tronsonul cuprins între străzile Maramureșului și Bihorului, în perioada 16 iulie – 15 noiembrie
strada Profesor Ioan Moga, între nr. 1 și nr. 2 și tronsonul dintre nr. 2 și str. Maramureșului, începând cu 19 iulie până în 31 octombrie.

Pe ambele străzi sunt prevăzute lucrări de modernizare a carosabilului, a trotuarelor și parcărilor, a iluminatului public și amenajarea tubulaturii subterane pentru coborârea cablajului metropolitan.

Începe modernizarea a încă două străzi din cartierul Turnișor: Dreptății și Ion Agârbiceanu. Traficul se va închide pe cele două străzi în perioada 19 iulie-19 octombrie. Pe aceste străzi se vor înlocui rețelele de apă, canalizare și iluminat și se vor reabilita drumul și trotuarele.

Pe strada Drumul Ocnei se va lucra în următoare perioadă la podul peste pârâul Hamba în vederea modernizării acestuia. Pentru execuția acestor lucrări, pe tronsonul dintre pod și str. Nucului se va închide total circulația în perioada 19 iulie -15 septembrie. Locatarii pot utiliza ca rute ocolitoare străzile adiacente Drumului Ocnei.

Menționăm că pe străzile care se va închide traficului rutier se va permite accesul mașinilor de intervenție de urgență și a riveranilor, acolo unde este posibil, în regim de șantier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adulții sună abuziv la 112, mai mult decât copiii

Serviciul de urgență 112 a fost apelat abuziv de peste 231.000 de ori, în prima jumătate a acestui an. Cele mai multe astfel de apeluri s-au înregistrat în Olt, Gorj, Harghita, Ialomița și Constanța. În doar șase luni, un adult din Olt a sunat la 112 de 22.456 de ori, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro