SIBIU – GRUPARE INFRACȚIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN FURTURI DIN LOCUINȚE, DESTRUCTURATĂ DE POLIȚIȘTII SIBIENI

stiri redactie

Ieri, 11 iunie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au desfășurat o acțiune specifică în urma căreia patru persoane au fost reținute sub suspiciunea săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la infracțiunea de furt calificat.

În fapt, la data de 11 iunie a.c., în jurul orei 1330, în municipiul Sibiu, doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, domiciliați în județul Maramureș, folosindu-se de chei potrivite, ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Lungă, de unde ar fi sustras bijuterii și bani în valoare de aproximativ 1.000 de euro.

Transportul celor doi la și de la locul faptei ar fi fost asigurat de alți doi maramureșeni, o femeie în vârstă de 33 de ani și un bărbat în vârstă de 34 de ani.

Toate cele patru persoane au fost depistate de către polițiștii sibieni la locul săvârșirii faptei.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu  s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Față de cei patru maramureșeni s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru identificarea și documentarea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Acțiunea polițiștilor sibieni a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Covasna – Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe, Biroul de Investigații Criminale și al polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu.

Suportul de specialitate al acțiunii a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Examinarea privind proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere sau a unor categorii ale acestuia

Vă informăm că începând cu data de 29.06.2020, se reia activitatea de examinare la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere sau a unor categorii ale acestuia. Acest lucru se face cu respectarea tuturor reglementărilor privind limitarea și răspândirea COVID-19. În ceea ce privește susținerea probei teoretice și accesul în […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro