Sibiu – Focare de Covid 19

stiri redactie

Vă transmitem datele comunicate de Direcția de Sănătate publică în privința focarelor de infecție cu SARS-CoV-2 la nivelul județului Sibiu:

  • CENTRUL DE ABILITARE ȘI REABILITARE PENTRU PERSOANE ADULTE CU DIZABILITĂȚI DUMBRĂVENI: TOTAL POZITIVI: 23 persoane din care 20de beneficiari pozitivi și 3 angajați pozitivi.
  • CENTRUL DE PLASAMENT ORLAT: TOTAL POZITIVI: 6 persoane din care6 beneficiari pozitivi.
  • UNITATEA DE ASISTENȚĂ MEDICO-SOCIALĂ (UAMS) SIBIU:3 persoane din care3 angajați pozitivi.
  • O companie producătoare de electronice din Mediaș: 4 angajați pozitivi, 8 contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.
  • O companie producătoare de componente auto din Sibiu:7 angajați pozitivi, 7 contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.

La nivelul județului Sibiu sunt active în acest moment un număr de 5 focare de infecție cu virusul SARS-CoV-2, dintre acestea 3 sunt în centre rezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - RELUAREA ACTIVITĂȚII DE RELAȚII CU PUBLICUL LA BIROURILE DE CADASTRU

Conducerea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a identificat o soluție privind reluarea activității cu publicul de la birourile teritoriale de cadastru și publicitate imobiliară.             Astfel, persoanele interesate (persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești, cetățenii, etc.) beneficiază de serviciile prestate de instituția noastră după cum urmează: […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro