SIBIU – Examinarea privind proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere sau a unor categorii ale acestuia

stiri redactie

Vă informăm că începând cu data de 29.06.2020, se reia activitatea de examinare la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere sau a unor categorii ale acestuia. Acest lucru se face cu respectarea tuturor reglementărilor privind limitarea și răspândirea COVID-19.

În ceea ce privește susținerea probei teoretice și accesul în sala de examen, acestea se vor efectua exclusiv în baza unei programări online. Acestea vor putea fi efectuate pe site-ul www.drpciv.ro (secțiunea servicii online),Înregistrare dosar examinare, începând cu data de 26.06.2020 ora 08.00.

Accesul în sediul serviciului va fi permis cu maxim 5 minute înainte de ora programării pentru a evita așteptarea suplimentarăși aglomerarea în spațiile destinate publicului.Pentru înregistrareaîn vederea susținerii probei teoretice, candidații vor avea asupra lor actul de identitate precum și dosarul de examinare.

Nerespectarea intervalului orar atrage după sine anularea programării, urmând ca testarea/înregistrarea candidatului  să se efectueze doar în baza unei noi programare, făcute în baza aceleiași proceduri descrisă mai sus.

Examenul la proba teoretica se va susțineîn următoarelelocații, astfel:

Municipiul SIBIU

  • Luniîn intervalul orar 09.00 – 12.00
  • Marțiîn intervalul orar 09.00 – 12.00
  • Joiîn intervalul orar 09.00 – 12.00

Municipiul MEDIAS

  • Miercuri în intervalul orar 10.00 – 14.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Situaţia Covid 19

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 533de persoane (dintre care 500 adulți și 33copii).Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 451de persoane, iar 44 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. La […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro