Sibiu – DACĂ AȚI VĂZUT-O, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

stiri redactie

Poliţiştii sibieni caută o minoră  în vârstă de 15 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestei minore sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 23 septembrie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în noaptea de 22 / 23 septembrie a.c., fiica sa, SAIOC LĂCRĂMIOARA – MARIA,  în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 1,68 m, greutate 52 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, lung.

La data dispariției purta o bluză de culoare neagră, vestă multicoloră cu motive florale, pantaloni sport de culoare roșie și pantofi sport tip gheată, de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră  sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Argeş - Acţiuni ale IJP

Reţinut de poliţişti Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut un bărbat de 30 de ani, din Rătești. Din cercetări s-a stabilit că, în seara de 20 septembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns în prin efracție, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro