Sibiu – Covid 19, la Regimul de Permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din Instituția Prefectului

stiri redactie

Vă informăm că astăzi, 30 septembrie a.c. un angajat al serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din Instituția Prefectului – județul Sibiu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu, a demarat o anchetă epidemiologică identificând un număr de 27 de contacți de serviciu, dintre care 20 lucrează în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, 6 în cadrul Instituției Prefectului județul Sibiu, 1 în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu. Pentru toți cei 27 de contacți s-a dispus testarea SARS CoV-2.

În scopul prevenirii răspândirii virusului și protejării cetățenilor beneficiari ai serviciilor noastre, activitățile privind preschimbarea permiselor de conducere auto, examinarea teoretică, înmatricularea/transcrierea auto, autorizarea provizorie în circulație și examinare practică în vederea obținerii permisului de conducere,vor fi suspendate până la venirea rezultatelor testării.

De asemenea în cursul acestei după-amiezi, se va efectua dezinfecția în toate spațiile de lucru ale Instituției Prefectului județul Sibiu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Inspectorii de muncă au verificat respectarea prevederilor legale în domeniul panificaţiei şi întreţinerii şi reparaţiilor auto

În perioada 21 – 26 septembrie 2020 I.T.M. Sibiu a desfăşurat campania naţională pentru identificarea cazurilor de muncă nedeclarată şi de control în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă la angajatorii care îşi desfăşoară activitatea în domeniile de activitate: fabricarea produselor de brutărie şi a produselor făinoase şi întreţinerea şi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro