SIBIU – Ceremonia de acordare a primului grad de ofiţer pentru absolvenţii Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, promoţia „General Ioan Emanoil Florescu”

stiri redactie

Vineri, 31 iulie, începând cu ora 11.00, în incinta Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, se va desfăşura ceremonia militară de acordare a primului grad de ofiţer absolvenţilor instituției noastre școlarizați pentru Ministerul Apărării Naționale, promoţia 2020.

Promoţia, care poartă numele onorific „General Ioan Emanoil Florescu”, este compusă din 237 de absolvenţi (43 de fete şi 194 băieţi), pregătiţi pentru a încadra funcţii în Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul de Justiţie, Serviciul Român de Informaţii și Serviciul de Informații Externe.

La ceremonie vor participa cei 198 de absolvenți școlarizați pentru Ministerul Apărării Naționale.  Desfăşurarea activităţii a fost adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Trei argeșeni au fost reținuți, cercetați pentru furt calificat

La data de 29 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul colegilor Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Argeș, au desfășurat 5 percheziții domiciliare pe raza municipiului Pitești, jud. Argeș, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro