Sibiu Baroc Update

Hila Ovidiu

Din 14 martie la centrele de inforare turistica vor fi disponibile toate cele 7 brosuri care prezinta orasul in cadrul programului Sibiu Baroc Update. Cartuliile se adreseaza turistilor si tuturor celor care sunt interesati de istoria Sibiului. Materialele vor fi distribuite gratuit.

14 martie este data de la care toate cele 7 brosuri ce prezinta Sibiul in varianta baroc vor fi disponibile la centrele de informare turistica. Muzeul Astra, Muzeul National Brukenthal, Turnul Sfatului, Centrul istoric, Traseul Ecumenic, Traseul Fortificatiilor si Traseul Verde sunt cele 7 puncte de reper prezentate in brosuri. Acestea prezinta informatii utile atat turistilor cat si celor care vor sa stie pur si simplu mai multe despre Sibiu. Pentru promovarea orasului cu ajutorul acestor brosuri municipalitatea a cheltuit peste 78 de mii de lei. Pliantele ce prezinta cele mai frumoase monumente istorice si destinatii turistice ale orasului vor fi distribuite gratuit prin intermediul celor doua centre de informare turistica. Primul dintre ele are sediul chiar in cladirea primariei, iar celalalt poate fi gasit la aeroport. Cele mai multe materiale au fost tiparite pentru cele doua complexe muzeale. Este vorba despre cate 3990 de exemplare. Pentru restul traseelor si destinatiilor turistice au fost tiparite cate 2800 de exemplare pentru fiecare tip de brosura in parte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Povesti digitale cu bunicutele din Sibiu

Bunicutele au avut luni prima lectie de “confectionat” povesti in cadrul programului Digi Tales initiat de Biblioteca Judeteana Astra. Cele 6 doamne prezente au stat de vorba, s-au imprietenit si au inceput sa-si spuna fiecare povestea. Istorisiri in care fiecare dintre ele in parte au fost candva zane, printese si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro