Sibiu Baroc Update la Targul National de Turism al Romaniei

Hila Ovidiu

Sibiul isi face reclama la Targul de Turism al Romaniei. Evenimentul va avea loc in perioada 15-18 martie in Capitala. Acolo reprezentantii municipalitatii vor prezenta cele 7 brosuri si traseele ce sunt promovate prin programul Sibiu Baroc Update.

 

Primul targ de turism din acest an la care participa Sibiul cu programul Baroc Update este chiar pe meleaguri mioritice. Este vorba despre Targul National de Turism al Romaniei ce se va desfasura intre 15 si 18 martie in Bucuresti. Cele 4 zile in care va fi targul la standul Sibiului vor fi impartite 4000 de brosuri, 1500 de dvd-uri , 1500 de flyere si 30 de afise. De asemenea cei interesati vor putea obtine si informatii suplimentare. Standul va fi amnimat de trupele sibiene Guilty Lemon si Big Band Sibiu, iar potentialii viitori turisti vor fi intampinati de un conte si o contesa imbracati in stil baroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A crescut numarul de pneumonii

Mai putine viroze, mai putine infectii respiratorii acute dar mai multe pneumonii si un nou caz de gripa. Cu asta se confrunta sibienii la ora actuala. De vina este in primul rand vremea schimbatoare. Scaderea numarului de infectii respiratorii acute este una semnificativa. Vorbim despre o diminuare a cifrei bolnavilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro