SIBIU – Bărbat suspectat de tranzacționarea unei bancnote contrafăcute nu a respectat măsura carantinării la domiciliu

stiri redactie

Ieri, 13 ianuarie a.c., o patrulă de jandarmi a fost direcționată pe strada Alba Iulia din municipiul Sibiu, în urma unei sesizări prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, referitoare la un schimb valutar cu o bancnotă care părea falsificată.

Ajunși la fața locului, jandarmii au luat legătura cu angajatul firmei, care a sesizat depistarea unei bancnote de 50 euro ce părea contrafăcută.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Sibiu, întors de curând din Germania, a solicitat efectuarea unui schimb valutar, respectiv suma de 145 de euro, iar în urma procedurii de verificare a valutei cu dispozitivul special, o bancnotă de 50 de euro nu părea autentică.

Jandarmii sibieni au întocmit actele de sesizare iar cercetările vor fi continuate la nivelul IPJ Sibiu.

Întrucât bărbatul suspectat de tranzacționarea bancnotei nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, dispusă din data de 9 ianuarie a.c., jandarmii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SEBEŞ - HOTĂRÂREA NR. 1 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Sebeș privind stabilirea unor măsuri de limitare şi prevenire a răspândirii virusului SARS-COV2 pe raza Unității Administrativ-Teritoriale Sebeş

Luând în dezbatere incidența cazurilor de îmbolnăvire cu noul Coronavirus la nivelul Municipiului Sebeşîn perioada 29.12. 2020-11.01.2021;             În temeiul: •           Legii nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic şi biologic; •           Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro