SIBIU – AȚI VĂZUT ACEASTĂ TÂNĂRĂ?

stiri redactie

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 19 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din satul Brateiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 13 iulie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 11 iulie a.c., în jurul orei 07,00, fiica sa, CĂLDĂRAR RUSALINA MARIA, în vârstă de 19 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din satul Brateiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente : înălțime 1,65 m, constituţie atletică; ochi căprui; păr lung, fir drept, șaten închis, purtat în coadă.

Semne particulare: mers șchiopătat.

Obiecte vestimentare: fustă lungă de culoare roșie (sau roz), tricou de culoare albă, bluză cu model floral (trandafiri de culoare roșie) și șlapi de culoare vișiniu.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul pentru situații de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PESTE 211 TONE DE DEȘEURI PERICULOASE, INDISPONIBILIZATE ȘI DISTRUSE

Polițiștii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase au indisponibilizat peste 211.600 de kilograme de deșeuri periculoase provenite din colectarea de către diferiți agenți economici, de la unitățile sanitare care asigură asistența medicală a pacienților testați pozitiv, în cadrul unei acțiuni ample desfășurate la nivelul statelor membre U.E. În perioada 9 iunie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro