Sibiu – ATENȚIE LA PERSOANELE ȘI MOTIVELE PENTRU CARE ACESTEA VĂ ABORDEAZĂ PE STRADĂ

stiri redactie

De ce spunem asta? Pentru că un bărbat din Mediaș a fost înșelat în momentul în care a acceptat să îi schimbe bani unui necunoscut. Vă recomandăm să fiți reticenți și precauți pentru a nu deveni victime ale unor persoane rău intenționate.

În cursul zilei de ieri, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din Mediaș au identificat un bărbat bănuit că la data de 11 septembrie, ar fi înșelat, pe stradă, un medieșean. În fapt, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, la data de 11 septembrie, în jurul orei 1530, i-ar fi solicitat victimei (un alt bărbat din Mediaș, în vârstă de 68 de ani) să îi schimbe 200 de lei din bancnote mici în bancnote mari și, profitând de neatenția acestuia, i-ar fi subtilizat din teancul de bancnote de câte 10 lei, 7 bancnote (70 lei).

Împotriva acestuia s-a dispus reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv al I.P.J. Sibiu, iar în cursul acestei zile a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș care a dispus măsura controlului judiciar.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

***

În acest context, stimați cetățeni, vă reamintim că o faptă bună sau un gest de ajutor acordat unor persoane rău intenționate vă poate transforma în victimele unei infracțiuni. Prin urmare, vă recomandăm să nu dați curs unor astfel de solicitări, să fiți atenți la cei care vă abordează pe stradă sub diferite pretexte, de la a vă vinde un produs sau a vă oferi un serviciu care, la prima vedere, poate părea avantajos.

Nu fiţi indiferenţi la ce se întâmplă în jurul dumneavoastră, alăturaţi-vă POLIŢIEI în lupta împotriva infractorilor! Furnizaţi Poliţiei toate datele pe care le deţineţi în legătură cu o eventuală infracțiune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Baia Populară Sibiu – o bijuterie a Sibiului istoric, transformată într-o oază de relaxare pentru sibieni

Primăria Sibiu și Serviciul Public Baia Populară au finalizat lucrările de reabilitare a clădirii în care funcționează Baia Populară Sibiu, aspectul, dar mai ales funcționalitatea Băii fiind mult îmbunătățite.   “Vorbim în primul rând de o clădire de patrimoniu a orașului pe care am reușit să o reabilităm și vom […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro