Sibiu – Activităţi specifice ale IJP

stiri redactie

Condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj

La data de 6 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis la aceeași dată de Judecătoria Baia Mare pe numele unui medieșean în vârstă de 39 de ani.Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 3 ani și 5 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de săvârșirea infracțiunii de șantaj.Medieșeanul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Aiud.

Ansamblu auto condus cu permis necorespunzător

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 10,00, în municipiul Mediaș, pe Șoseaua Sibiului, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un ansamblu auto format dintr-un autoturism și remorcă, ansamblu condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în județul Harghita.În urma verificărilor efectuate, polițiștii medieșeni au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicule din care face parte ansamblul condus, motiv pentru care au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Noi scenarii în unităţile de învăţământ

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, din data de 6 octombrie a.c. pe ordinea de zi suplimentară s-au discutat propunerile făcute de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, cu privire la suspendarea cursurilor unor formațiuni de studiu, precum și schimbarea scenariilor în unele unități de învățământ. Comitetul Județean pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro