SIBIU – Activități dedicate zilei de 25 octombrie, Ziua Armatei României

stiri redactie

Cu prilejul aniversării Zilei Armatei României, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va organiza o serie de activități după următorul program:

  1. În data de 23 octombrie, începând cu  09.00, ceremonia de depunere a Jurământului Militar de către studenții de anul I, în incinta instituţiei. Vor face legământ cu ţara 316 studenți (94 de fete şi 222 de băieţi), şcolarizaţi pentru Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale și Administrația Națională a Penitenciarelor.

     Situația epidemiologică actuală și condițiile impuse pentru respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară în vederea prevenirii infectării și transmiterii virusului SARS-CoV-2 fac ca evenimentul să se desfășoare în format restrâns, însă vă invităm să îl urmăriți live pe site-ul instituției www.armyacademy.ro și pe pagina de facebook (https://www.facebook.com/Academia-For%C8%9Belor-Terestre-Nicolae-B%C4%83lcescu-din-Sibiu-419415781454960). 

  • În data de 25 octombrie, de Ziua Armatei României,  la ora 10.00, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, va avea loc ceremonia publică în cadrul căreia se vor depune coroane și jerbe de flori.

Desfăşurarea activităţii a fost adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare socială.

Jurnaliștii care doresc să participe la manifestare sunt aşteptați în data de 25 octombrie, la ora 10:00, la Cercul Militar Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Sibiul, în top 5 al celor mai atractive orașe din România

Banca Mondială și Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației au realizat în vara acestui an un studiu în domeniul politicii urbane a României, un barometru urban privind calitatea vieții în orașele din țara noastră. În perioada 1 iulie -15 august 2020 a fost realizat un sondaj de opinie în rândul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro