Sibiu – Acţiuni ale poliţiştilor

stiri redactie

Dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori

În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au desfășurat acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul silvic.

Cu această ocazie, în jurul orei 16,00, în extravilanul localității Șoala, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 28 de ani, care ar fi tăiat ilegal 7 arbori de esență salcâm.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de tăiere ilegală de arbori, iar materialul lemnos a fost confiscat și lăsat în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Mediaș în vederea efectuării măsurătorilor și stabilirii prejudiciului creat.

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 19,00, pe raza localității Laslea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 49 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

  •  

În aceeași seară, în jurul orei 19,15, pe raza localității Biertan, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Judecătoria Sibiu a respins validarea mandatului lui Astrid Fodor

„Se aduce la cunoştinţă publică faptul că, prin încheierea pronunţată la Judecătoria Sibiu în camera de consiliu, la data de 16.10.2020, în dosarul nr. 9486/306/2020, a fost respinsă cererea formulată de Biroul Electoral al Circumscripţiei Municipale Sibiu – nr.1, pentru validarea mandatului de primar al municipiului Sibiu, atribuit doamnei Astrid […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro