Sibiu – Acţiuni ale IJP – Minorul dispărut a fost găsit

stiri redactie

Cercetat penal pentru tâlhărie calificată și operațiuni financiare frauduloase, a fost reținut

În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, respectiv efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, la data de 12 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu, Compartiment Investigații Criminale, au identificat și reținut un sibian în vârstă de 15 ani, presupus autor al infracțiunilor.

În fapt, minorul este bănuit că, la data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 23,00, în municipiul Sibiu, ar fi sustras prin violență geanta unei femei care se deplasa pe Bulevardul Mihai Viteazu în apropiere de intersecția cu strada Rahova.

De asemenea, minorul ar fi utilizat un card bancar găsit în geanta femeii pentru a-și achiziționa mai multe pachete de țigări, la intervale de timp diferite, dintr-un magazin din municipiu.

Astfel, la data de 12 octombrie a.c., față de minorul în cauză, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Alcool la volan

La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 03,20, în municipiul Sibiu, pe strada Rennes, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au identificat un conducător auto a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Este vorba despre un medieșean în vârstă de 22 de ani, pe numele căruia s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

UPDATE Plecare voluntară LĂCĂTUȘU DAVID MIHAI

La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 17,00, minorul în cauză a fost depistat în stația CFR Sibiu din municipiul Sibiu de către  polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu.

Din primele verificări a rezultat că minorul nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințat familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Situaţia Covid în şcoli

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel județean, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din județ. Prin urmare, astăzi, 13 octombrie 2020, în conformitate cu datele transmise de unitățile de învățământ din județul Sibiu, se înregistrează următoarea situație: –  275 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro