SIBIU – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

          La data de 1 iunie, în jurul orei 1200, polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita, au oprit pentru control în trafic, pe DJ 106, în localitatea Alțîna, un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și remorcă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că ansamblul de vehicule era condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Tălmaciu, al cărui permis de conducere era necorespunzător categoriei din care ansamblul de vehicule condus face parte.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoana al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, (art. 335 alin 2 Cod Penal).

***

          La data de 2 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Șelimbăr, implicat fiind într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale (tamponare), a condus autovehiculul deși avea permisul de conducere anulat.

          În fapt, la data de 06.05.2012, permisul de conducere al bărbatului a fost anulat ca urmare a săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier.

          Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat (art. 335 alin. 2 cod penal).

*** 

          La data de 2 iunie, în jurul orei 1400, polițiștii formațiunii rutiere din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș au oprit pentru control în trafic, pe DJ 142 E, în localitatea Alma, un conducător auto.

          În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul (51 de ani, localnic) se afla în stare de ebrietate, având o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere unui autovehicul de către o persoana aflată sub influența băuturilor alcoolice (art.336 alin 1 cod penal).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

INCENDIU LA UN APARTAMENT DE PE CALE ŞURII MICI - ACTUALIZARE

Update incendiu Calea Șurii Mici. Incendiul a fost lichidat prompt de către pompierii militari sibieni. În momentul de față se lucrează pentru evacuarea fumului de pe scara blocului și înlăturarea efectelor negative produse de incendiu. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de cercetare. ŞTIRE INIŢIALĂ Incendiu apartament […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro