SIBIU – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

UPDATE / Arestat preventiv pentru agresiune sexuală

Bărbatul de 54 de ani, reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Avrig, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, a fost ieri prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Împotriva sa a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

***

1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 6 august, în jurul orei 2000, pe str. Baznei din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism la volanul căruia a fost depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Bazna.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, la testarea cu aparatul etilotest rezultatul afișat de aparat a indicat valoarea de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          Polițiștii Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice (art. 336 alin. 1 Cod Penal).

***

Cercetat penal după ce a furat un autovehicul

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 1810, I.P.J. Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la furtul unei autoutilitare de pe str. Gladiolelor din municipiul Sibiu.

Datele autoutilitarei au fost diseminate cu celeritate tuturor echipajelor de poliție aflate în teren, astfel că, 20 de minute mai târziu, un echipaj de poliție a observat, pe  Bdul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, în dreptul unei stații de autobuz, autoutilitara semnalată ca furată.

Polițiștii au procedat regulamentar la oprirea acesteia în trafic folosind semnalele acustice și luminoase.

Polițiștii au identificat la volanul vehiculului un bărbat, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Brașov, în urma verificărilor efectuate fiind stabilit că acesta nu figurează în evidenţele Politiei Romane ca fiind deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, emis de nici un stat.

           Cu privire la autoutilitară s-a stabilit că bărbatul ar fi sustras-o în jurul orelor 1810, de pe strada Gladiolelor, din fata unui magazin, profitând de faptul că utilizatorul  autoutilitarei a lăsat-o cu motorul pornit, cu cheile în contact pentru a descarcă marfă, iar în momentul în care se afla în interiorul magazinului aceasta a dispărut.                În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul (art. 335 alin 1 cod penal) și furt în scop de folosință, faptă prevăzută și pedepsită de art. 230 cod penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Intervenție la conducta de alimentare cu apă a localităților Mohu și Vestem

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că luni, 10.08.2020, in intervalul orar 08.00  – 14.00, va avea loc o intervenție pentru montajul unui contor de rețea pe conducta de alimentare a localităților Mohu și Veștem.             Pe perioada intervenției se va sista alimentarea cu apă pentru cele două localități, precum și […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro