SIBIU – Acţiuni ale IJP – minora dispărută – PÂȘU ANDREEA MONICA – a fost găsită

stiri redactie

Comerț ambulant ilegal

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 12,00, polițiștii Postului de Poliție Iacobeni au depistat în localitate un tânăr  în vârstă de 20 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce comercializa articole de îmbrăcăminte purtând însemne specifice unor mărci înregistrate.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de comercializare de produse contrafăcute, iar cele 9 produse pe care tânărul le avea asupra sa au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Plecare voluntară PÂȘU ANDREEA MONICA

În referire la plecarea voluntară a minorei Pâșu Andreea Monica, sesizată în dimineața zilei de 28 iulie a.c., vă informăm că, la data de 29 iulie a.c., în jurul orei 00,15, minora a fost depistată pe raza municipiului Constanța de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța.

Din primele investigații a rezultat că minora nu a fost victima niciunei infracțiuni, urmând a fi încredințată familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Scăderi de presiune în unele zone ale localităților Mohu și Veștem

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că pe fondul lucrărilor de remediere la conducta de transport apa Dn 400 din Sibiu, zona Frezorilor – Henri Coandă, aflate în curs de execuție,  sunt posibile scăderi  de presiune pentru zonele înalte din localitățile  Mohu și Veștem, alimentate din rețeaua de apă potabilă a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro