SIBIU – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de către polițiștii sibieni

          La data de 9 iulie, în jurul orei 2200, o femeie a fost depistată și reținută de către polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea.

          Pe numele femeii, în vârstă de 28 de ani, domiciliată în Sălaj, Judecătoria Jibou a emis la data de 12 iunie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Aceasta a fost condamnată la 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind transportată și încarcerată la Penitenciarul Aiud.

***

          La data de 9 iulie a.c., polițiștii din Dumbrăveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Mediaș.

În baza mandatului a fost reținut și încarcerat un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în Dumbrăveni, condamnat să execute o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

***

O femeie este cercetată penal pentru conducere fără permis, după ce un membru al familiei i-a încredințat cu bună știință mașina

          La data de 9 iulie, în jurul orei 1920, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Axente Sever a oprit pentru control în trafic un autoturism care circula pe DJ 142J, în localitatea Șeica Mică.

          La volanul autoturismului se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 24 de ani, domiciliată în Șeica Mare, în urma verificărilor stabilindu-se că aceasta nu deține permis de conducere. Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul i-a fost încredințat de către un membru al familiei, pentru a rezolva muncile necesare la stâna familiei.

          Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (fapta prevăzută și pedepsită de art. 335 alin 1 din Cod Penal) și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere (faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 3 din Codul Penal).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARGEŞ - Acţiuni ale IJP

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro