SIBIU – Acţiune a poliţiştilor sibieni, pe linia implicării pietonilor în accidente rutiere

stiri redactie

În această dimineață, între orele 08,30 – 10,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu au desfășurat o acțiune fulger pe linia prevenirii implicării pietonilor în accidente rutiere, pe strada Ion Neculce din municipiul Sibiu, în zona unei treceri pentru pietoni prevăzută cu calmatoare de viteză.
În 90 de minute, polițiștii rutieri au depistat patru conducători auto care au efectuat manevra de depășire neregulamentară, ocolind astfel dispozitivele montate pentru reducerea vitezei și creșterii siguranței pietonilor.
Cei patru șoferi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 290 de lei, iar dreptul acestora de a conduce a fost suspendat pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunile polițiștilor rutieri continuă în scopul creșterii gradului de siguranță a tuturor participanților la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Vizita Excelenței Sale, domnul Hans-Erich Tischler, Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu

Astăzi, 7 iulie a.c., a avut loc vizitaExcelenței Sale, domnul Hans-Erich Tischler, Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu, fiind prima întrevedere cu domnul Prefect Mircea Crețu, de la preluarea mandatului. Vizita de curtoazie s-a făcut în noul context creat de pandemia de COVID -19 și a măsurilor de protecție care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro