SIBIU – 518 Cazuri de Covid 19

stiri redactie

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 518 de persoane (dintre care 485 adulți și 33 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 445 de persoane, iar 44 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1956 persoane izolate și 27 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 114 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 43 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 104 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 8 iunie, au fost verificate un număr de 1152 persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, fiind identificate 3 persoane care nu au respectat măsura izolării. Cu această ocazie s-au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 de lei, iar 2 persoane sau fost conduse într-un centru de carantină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Accident pe DJ 106

SAJ – SAJ SIBIU acordă asistenta medicală de urgență la un accident rutier pe DJ106 in apropiere de loc Cornatel SB .Un echipaj medicalizat de tip B in timp ce se întorcea spre Agnita a observat accidentul rutier și oprit sa acorde asistenta medicală celor implicați în accident.A solicitat sprijin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro