Sibienii si-ar putea alege primarul in martie

Hila Ovidiu

Sibienii ar putea fi chemati la urne in 22 sau 29 martie. Vor fi alegeri locale. Astrid Fodor si-a anuntat deja intentia de a candida.

03.02.2015 13:52Sunt necesare alegeri pentru ocuparea mai multor fotolii de primar in tara noastra. Printre localitatile in care oamenii ar putea fi chemati la urne se numara si municipiul Sibiu. Aici fotoliul a ramas vacant inca din luna noiembrie a anului trecut cand actualul presedinte, Klaus Iohannis a castigat alegerile. De atunci si pana la momentul la care vor avea loc alegeri, functia de primar interimar este indeplinita de catre viceprimarul Astrid Fodor.
Ramane de vazut cand vor decide guvernantii ca este oportuna organizarea de alegeri. Se vehiculeaza insa datele de 22 sau 29 martie. Pana la acest moment, singura persoana care si-a anuntat o potentiala candidatura la fotoliul de primar al municipiului Sibiu este Astrid Fodor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centura de siguranta si scaunul special pentru copii, obligatorii din 15 februarie

E oficial! Din 15 februarie soferii sunt obligati sa-i convinga pe pasagerii din masina sa foloseasca centurile de siguranta, iar pentru copii sunt obligatorii scaunele speciale omologate. Cei care nu se supun rigorilor legii risca amenzi usturatoare. Legea spune ca din 15 februarie este obligatoriu ca micutii cu o inaltime […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro