Sibienii nu se ingramadesc sa isi recupereze carnetele de munca

Hila Ovidiu

Mult a fost, putin mai este, dar….MAI ESTE!!! Cam asa poate fi descrisa in doar cateva cuvinte activitarea de predare a cartilor de munca organizata de catre ITM Sibiu. Luna trecuta spre exemplu au fost luate de catre titulari sau angajatori doar 44 de carnete de munca. Reprezentantii institutiei spun ca oamenii nu vin sa le ceara decat in situatia in care au neaparata nevoie de cartile de evidenta a prestatiei in campul muncii.

Sibienii nu merg sa isi ridice carnetele de munca decat daca au nevoie de ele. Cam asta rezulta din activitatea de predare a cartilor de munca de catre ITM Sibiu. Acestia ofera vechile evidente de munca angajatorilor sau titularilor. In luna aprilie insa doar 44 de titulari au venit sa isi revendice actele. Peste 1300 de carnete de munca isi mai asteapta inca titularii. Predarea se face pe baza unui proces verbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vine si cel de-al doilea utilaj de ridicari

Municipalitatea sibiana va veni de hac si masinilor de mare tonaj care sunt parcate neregulamentar. Cel de-al doilea utilaj de ridicari auto a fost deja achizitionat si urmeaza sa ajunga la Sibiu in aproximativ 50 de zile. Gata!!! Din aceasta vara isi vor lua adio de la masinile parcate aiurea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro