Sibienii nemultumiti de operatorii de cablu si telefonie mobila

Hila Ovidiu

Sibienii sunt nemultumiti din cale afara de serviciile de cablu tv sau telefonie mobila. Dovada stau zecile de reclamatii la OPC. Peste jumatate dintre cele inregistrate intr-o luna sunt depuse impotriva operatorilor de astfel de servicii.

Cele mai multe reclamatii care ajung la OPC din partea sibienilor nemultumiti sunt pentru cei care vand servicii de telefonie mobila, servicii de cablu tv urmate de reclamatii pentru produse electronice si electrocasnice care nu functioneaza corespunzator, sau nu sunt luate inapoi sau reparate gratuit conform certificatului de garantie. Directorul OPC, Amalia Cindrea spune ca jumatate din totalul reclamatiilor se indreapta catre aceste segmente. Situatia este similara ultimei luni a anului trecut. Si atunci peste 30 de procente dintre reclamatii au fost indreptate tot catre operatorii de telefonie mobila sau cablu tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu la o cladire parasita

Incendiu pe Aleea Streiu in aprobierea Bazei Sportive. O cladire in care se adaposteau oamenii strazii a fost la un pas sa arda din temelii. Imaginile ne-au fost trimise de catre Adrian, un telespectator Eveniment tv. Incendiul a izbucnit vineri seara. Cel mai probabil acesta s-a produs din cauza unui […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro